cara-cara yang penggunaan krim ubat rebonding Labbell vitalist 

cara-cara yang penggunaan krim ubat rebonding Labbell vitalist 

1. cuci rambut anda dengan syampoo(ikut suke la yer nak pakai syampoo ape). lepas tu keringkan rambut anda. nak guna hair dryer ataupun keringkan guna tuala pun tak pe...
2. lumurkan krim 1 Labbell Vitalist Rebonding Step1 pada rambut anda. (jangan pakai sikat yer,nanti rambut akan akan tertarik.pakai tangan atau seeloknya berus yang lembut)pastikan setiap helai rambut anda kena mengenai krim LABBELL VITALIST REBONDING STEP1 tu yer... dan biarkan selama 30 minit.maximum 45minit.kemudian bilas rambut anda dengan air bersih dan keringkan dengan tuala bersih.lepastu rambut boleh pakai iron rambut.(pastikan setiap helai rambut anda iron dgn cukup panas)
3. tunggu rambut sejuk balik lumurkan krim 2 Labbell Vitalist Rebonding STEP2 keatas rambut dan pastikan rata yer..lepas tu sikat rambut anda dengan cermat.dan biarkan selama 25 minit.krim 2 bertujuan meneutralkan vitamin dalam rambut dan menghapuskan bau krim step1.lepas tu bilas dan keringkan rambut anda.dan iron rambut anda untuk kali kedua.

tips : jauhkan rambut anda dari terkena air dan ikat sekurang-kurangnya 48jam untuk memberi laluan krim 1 dan 2 meresap kedalam rambut anda untuk ketahanan lebih lama.